PRACOVNÍ DNY OTEVŘENO: 10.00-13.00/14.00-17.30🔷 TUTO SOBOTU OTEVŘENO: 10.00-12.00🔷
Neohodnoceno

SUMMIT TO EAT Vegan Thai Green Curry

Veganské thajské zelené kari

Skladem na prodejně (3 ks)
Kód: 278.808100
Značka: Summit to eat
219 Kč
Kategorie: vegetariánská jídla
Záruka: 2 roky
EAN: 5060138530973
Hmotnost: 121 g
Nutriční hodnota/energie: 694 kcal/2888 kJ
Bílkoviny: 9,3 g
Sacharidy: 51,3 g
z toho cukry: 7,9 g
Tuky: 48,8 g
Vláknina: 6,5 g
Sůl: 0,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 16,6 g

Chuť Thajska na dosah!

Objevte harmonii chutí daleké Asie v našem veganském thajském zeleném kari! Lahodná kombinace kokosového mléka, křupavé papriky, sladkého hrášku a voňavého thajského kari vás přenese rovnou do srdce Bangkoku – bez nutnosti opustit domov.

Ideální jako rychlý oběd nebo večeře – stačí ohřát a vychutnat si exotiku plnými doušky.

Rýže (30%), kokosové mléko (20%), cibule, paprika (13%), hrášek (10%), řepkový olej, thajské zelené kari (2,5%) (zelené chilli, citronová tráva, citronová šťáva, koriandr, česnek, zázvor, slunečnicový olej, cukr, sůl, mletý koriandr), česnek, kukuřičná mouka, sůl. Alergeny vyznačeny tučně.

Příprava:

1. Odtrhněte okraj pytlíku.
2. Vyjměte sáček pohlcující vlhkost.
3. Zalijte vodou 90-100 °C horkou (malé balení 250 ml, linie A) a zamíchejte.
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat.
5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte a je hotovo!

Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku nebo dle potřeby servírovat na talíř.

 

Bez použití umělých konzervantů:

Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Summit to Eat vynikající přírodní aroma.

Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin?

Vzhled – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.

Chuť
 - chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.

Hmotnost
 - váží méně než čerstvé. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Například 10 kg jahod váží pouze 1 kg po vymrazení - jednu desetinu své původní váhy! Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.

Dlouhá trvanlivost – vymrazované potraviny lze skladovat po několik let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení. Záruční doba 7 let od data výroby.

Nízké náklady skladování
 - protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola