Tuto sobotu otevřeno 10.00 - 12.00
Neohodnoceno

SUMMIT TO EAT kuře Tikka s rýží

Kuřecí maso s rýží pro milovníky indické kuchyně

Skladem na prodejně (4 ks)
Kód: 278.801100
Značka: Summit to eat
219 Kč
Kategorie: drůbež a ryby
Záruka: 2 roky
Výrobce: SUMMIT TO EAT
Počet porcí: 1
Hmotnost balení: 126 g
Hmotnost po přípravě: 476 g
Energetická hodnota: 688 Kcal
Bílkoviny: 19.7 g
Sacharidy: 64.3 g
Z toho cukry: 7.0 g
Tuky: 37.8 g
Z toho mastné kyseliny: 8.4 g
Vláknina: 5.8 g
Alergeny: mléko
Dlouhozrnná rýže (30%), krájená rajčata (11%), cibule, kuřecí maso (13%), smetana (mléko), bílý jogurt (mléko), řepkový olej, Tikka Curry pasta (3%) (vinný ocet, rajčatový protlak, slunečnicový olej, zázvor, česnek, koriandr, Garam Masala, drcený koriandr, cukr, mletá paprika, mořská sůl, odstředěné sušené mléko, koncentrovaná citronová šťáva, drcený kmín, drcená pískavice (Řecké seno), kardamomový prášek, Chilli, kyselina mléčná, bobkový list, zahušťovadlo (Xanthan) konzervant (kyselina askorbová, sorbát draselný)), česnek, kukuřičná mouka, Chilli.

 

Příprava:

1. Odtrhněte okraj pytlíku.
2. Vyjměte sáček obsahující pohlcovač kyslíku (nehořlavý sáček obsahující oxid železa pohlcující vlhkost).
3. Do pytlíku nalejte horkou vodu (malé balení 350 ml/ velké balení 525 ml) a zamíchejte.
4. Uzavřete pytlík a obsah ponechejte rehydratovat.
5. Po 8 minutách zamíchejte, případně dochuťte.

Pokrm je možné konzumovat přímo z pytlíku nebo dle potřeby servírovat na talíř.

Bez použití umělých konzervantů:

Díky upřednostňovanému použití přírodních ingrediencí před umělými přísadami mají pokrmy Summit to Eat vynikající přírodní aroma.

Jaké jsou výhody vymrazovaných potravin?

Vzhled – lyofilizované (vymrazované) potraviny si zachovávají svůj původní tvar a strukturu, na rozdíl od potravin sušených na vzduchu, které se zmenšují a scvrkávají v důsledku vysoké teploty zpracování. Stačí přidat vodu a během několika minut potraviny vrátíte do jejich původní podoby.

Chuť
- chutnají stejně dobře jako čerstvé. Vymrazování odstraní vodu, ne chuť. Takže lyofilizované potraviny si uchovají prakticky všechny své chutě, vitamíny a nutriční obsah.

Hmotnost
- váží méně než čerstvé. Vymrazováním se potraviny zbaví 98% vody. Tím se výrazně sníží hmotnost, což usnadňuje manipulaci a snižuje náklady na dopravu. Například 10 kg jahod váží pouze 1 kg po vymrazení - jednu desetinu své původní váhy! Rychle se však mohou rehydratovat zpět do své původní hmotnosti.

Dlouhá trvanlivost – vymrazované potraviny lze skladovat po několik let při pokojové teplotě bez jakéhokoliv poškození nebo znehodnocení. Záruční doba 7 let od data výroby.

Nízké náklady skladování
- protože mohou být uloženy v pokojové teplotě, nevyžadují nákladné studené nebo chlazené skladovací prostory, takže je uskladnění mnohem levnější

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu